Vrijstaand

De vrijstaande vakantiehuizen op Vakantiepark 't Posterbos zijn ontworpen voor optimaal comfort en bieden ruimte aan 4 personen. Met een oppervlakte van in totaal 70 m2 verdeeld over twee verdiepingen, zijn deze vakantiehuizen ruim en gezellig. De begane grond herbergt een woonkamer met open keuken, een slaapkamer voor twee personen, een badkamer met douche en toilet, een garderobekamer en een buitenberging. Bovendien is er een terras met meubilair om te genieten van de buitenlucht.

Wat betreft de inrichting is er geen standaardaanpak op Vakantiepark 't Posterbos. Elk huis is uniek ingericht, waardoor je de mogelijkheid hebt om te kiezen uit diverse stijlen zoals modern, design, landelijk of industrieel, afgestemd op jouw voorkeur.

Deze vakantiehuizen zijn bij uitstek geschikt voor gezinnen, maar ook voor twee stellen of een vriendengroep die er even tussenuit willen. De grote tuin biedt ruimte om te spelen, te ontspannen in de zon en te genieten van de rust. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid naast of voor de deur van elk huis.

De huizen van Type A zijn voorzien van een afwasmachine en hebben een omheinde tuin. In sommige van deze huizen zijn honden toegestaan, waardoor het ook geschikt is voor huisdierliefhebbers. Het is mogelijk om specifieke voorkeuren aan te geven en je ideale vakantiehuis te kiezen op basis van de verstrekte specificaties