posterbos

Rust, ruimte en privacy

Geen zin in gedoe en drukte, kom dan naar Posterbos, de plek waar je de stilte kan horen. Posterbos is gelegen in Midden Limburg, vlakbij de Belgische en Duitse grens, onder de rook van Roermond. Als je aankomt krijg je het gevoel dat je even terug gaat in de tijd. Meteen dwaalt er een deken van rust over je neer. Gelegen midden in het groen, met meer dan voldoende privacy en ruimte. Voor natuur-, fiets- en wandelliefhebbers is dit de perfecte plek om nieuwe avonturen te ervaren.

ontdek het park

Ieder vakantiehuis is uniek!

Ontspan tijdens een heerlijke vakantie in één van de unieke vakantiehuizen op ons park. Ieder huis is speciaal en heeft een eigen inrichting. Kies jouw favoriet uit alle vakantiehuizen en boek met voorkeur!


Prijzen & beschikbaarheid

  • DE HOND MAG MEE!Neem je trouwe viervoeter mee! In diverse vakantiehuizen is de hond toegestaan, een aantal hebben zelfs een geheel omheinde tuin.
  • MAANDAG EN VRIJDAG AANKOMST EN VERTREKVerblijf minimaal 3 nachten. Aankomst vanaf 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur
  • SPECIALE AANBIEDINGEN EN KORTINGENRegelmatig hebben wij leuke aanbiedingen, zoals 10% voordeel voor 55+ers en jonge gezinnen buiten de schoolvakanties! Kijk op onze socials voor de huidige acties!

Alles voor een heerlijke vakantie of relaxt weekend